Bericht namens directie Triple Point Zwijndrecht

Sluiting Triple Point 15 april 2017

Welkom op deze pagina. Sinds 2005 is Triple Point gevestigd in Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 101. Helaas moeten wij u mededelen dat wij onze winkel sluiten per 15 april. Triple Point zal dus per 15 april al haar activiteiten beëindigen.

Onze medewerker Alexander Thijssen heeft echter besloten zelfstandig verder te gaan met een nieuw bedrijf. Maar wel met hetzelfde vertrouwde gezicht en met dezelfde dienstverlening. U kunt in de toekomst bij hem terecht voor vragen en wensen op computergebied. Onderstaand treft u meer informatie.

Thijssen ComputerHulp is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren, onderhouden, installeren en de verkoop van computers, laptops, hardware en softwareproducten. Ook geven wij uitleg over het gebruik van computer, tablet, smartphone en randapparatuur. Hulp bij al uw vragen over de computer, laptop en telefoon.

Bedankt
Wij willen alle klanten die de afgelopen 10 jaar in onze winkel waren te vinden enorm bedanken. Wij hopen dat Alexander u weer terugziet via Thijssen ComputerHulp!