Even voorstellen

Ik ben Alexander Thijssen, 30 jaar oud en kom uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ik ben al bijna heel mijn leven bezig met computers. Sinds mijn 16de ben ik begonnen bij Triple Point Computers in Zwijndrecht(2006). Tevens heb ik in de tussentijd nog bij een aantal ICT automatiseringen gewerkt en heb ik in de afgelopen 12 jaar tijd veel kennis opgedaan en duizenden reparaties uitgevoerd.

In april 2017 is Triple Point helaas gestopt met de winkel vanwege terugloop en veel leegstand in het winkelcentrum. Ik ben hierna meteen gestart met Thijssen ComputerHulp. Met dit bedrijf doe ik de reparatie en hulp aan huis dienst voortzetten. Ook de verkoop van alles wat met computers te maken heeft zet ik voort via de catalogus op onze website. Alles is leverbaar en PC’s, laptops en printers worden gratis bezorgd binnen de Drechtsteden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op, u vind mijn telefoonnummer in de rechter bovenhoek. Hopelijk snel tot ziens weer!

Update september ’17

In september 2017 heb ik besloten weer full-time bij een bedrijf in dienst te gaan werken. Dit betekend absoluut niet dat ik stop met mijn eigen bedrijfje, want ik vind het heel leuk om dit werk erbij te blijven doen. Ik heb super leuk contact met mijn klanten en doe met plezier mensen helpen met computer problemen en aanschaf van producten. Wat ik wel merk is dat ik minder snel beschikbaar ben als voorheen en slechter bereikbaar ben door de verschillende shifts die ik op mijn werk draai. Hierdoor is het beste om mij een e-mail of SMS (WhatsApp) bericht te sturen, ik reageer dan zo snel mogelijk op uw aanvraag.

Check hier mijn Linkedin