Even voorstellen

Ik ben Alexander Thijssen, 32 jaar oud en kom uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ik ben al bijna heel mijn leven bezig met computers. Sinds mijn 16de ben ik begonnen bij Triple Point Computers in Zwijndrecht (2006). Tevens heb ik in de tussentijd nog bij een aantal ICT automatiseringen gewerkt en heb ik in de afgelopen 15 jaar tijd veel kennis opgedaan en duizenden reparaties uitgevoerd.

In april 2017 is Triple Point helaas gestopt met de winkel vanwege terugloop en veel leegstand in het winkelcentrum. Ik ben hierna meteen gestart met Thijssen ComputerHulp. Met dit bedrijf doe ik de reparatie en hulp aan huis dienst voortzetten. Ook de verkoop van alles wat met computers te maken heeft zet ik voort via de webshop op onze website. Alles is leverbaar en PC’s, laptops en printers worden gratis bezorgd binnen de Drechtsteden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op, u vind mijn telefoonnummer op de homepage en bij de contactgegevens. Hopelijk snel tot ziens weer!

Vanaf september 2017 heb ik besloten weer fulltime bij een bedrijf in dienst te gaan werken. Dit betekend absoluut niet dat ik stop met mijn eigen bedrijfje, want ik vind het heel leuk om dit werk erbij te blijven doen. Ik heb super leuk contact met mijn klanten en doe met plezier mensen helpen met computer problemen en aanschaf van producten.

Doordat ik hiernaast ook een full time baan ben ik overdag telefonisch niet goed bereikbaar. U kunt het beste mij een e-mail of WhatsApp/SMS berichtje sturen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook het contact formulier invullen via deze link.

Bekijk hier mijn Linkedin