Data Recovery

Thijssen ComputerHulp is erkend partner met Stellar Data recovery. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het terug halen van data van bijvoorbeeld een harde schijf.

Softwarematige schade
Mocht u een opslag medium hebben die u zelf niet meer uit kunt lezen (Bijvoorbeeld een harde schijf, usb stick of SD kaart) dan kunnen wij met behulp van recovery software proberen uw belangrijke data terug te halen.

Fysieke schade
Indien wij uw harde schijf of ander opslagmedium niet kunnen uitlezen vanwege fysieke schade, dan is er nog de mogelijkheid om deze op te sturen naar Stellar Data Recovery, waar wij een erkend partner van zijn.

Wanneer u via onderstaande link uw medium aanmeldt krijgt u 25% korting op de diagnosekosten. U kunt ook onze partner code vermelden als u telefonisch contact op neemt, dit is belangrijk zodat uw korting op de diagnose word verrekend. Bij aanmelding moet u een aantal stappen doorlopen, waar u de diagnosekosten, ophaal/verzendopties en tijdsduur te zien krijgt. Tevens kunt u via de link de status van de recovery volgen. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

U kunt hier uw datadrager online aanmelden bij Stellar Data Recovery (via deze link verrekend hij direct de korting)

Partner code Thijssen ComputerHulp  : QSEAH

Stellar Data Recovery
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
+31 (0)30 7600 700