Computer reparatie en Hulp in Hendrik-Ido-Ambacht

Computer reparatie en Hulp in Hendrik-Ido-Ambacht

Onderhoud en hulp aan huis

Uw computer werkt niet meer zoals het hoort. Hij is niet meer vooruit te branden, traag en maakt lawaai. Tijd voor het geven van een onderhoudsbeurt. Wij helpen u graag verder en controleren de computer op ongewenste software. Tevens geven wij u advies over upgrades zodat de computer weer als nieuw aanvoelt, alles in overleg met u. Laat ons weten wat er mankeert en we vertellen u hoe we dit gaan aanpakken. Daar staan we immers klaar voor!

Herinstallatie systeem

Indien het besturingssysteem niet meer goed functioneerd is dit de beste oplossing. Tevens kunnen wij uw computer ook meteen upgraden naar Windows 10 als u hier van nog geen gebruik maakt.

Wij zorgen ervoor dat er een back-up van uw gegevens wordt gemaakt, deze worden weer netjes terug gezet zodat u niks kwijt raakt. Verder kunnen wij ook de gewenste software terug installeren op uw computer. Een belangrijk punt is de beveiliging van de computer, ook hier zorgen wij voor!

Computer van binnen reinigen. 

Wij kunnen uw computer ook van binnen stofvrij maken. Op het moment dat een computer open moet om een onderdeel te vervangen maken wij de computer altijd van binnen schoon Een schone computer zorgt voor een goede koeling waardoor de levensduur van uw computer wordt verlengd.

Neem contact op met het nummer wat u rechtsboven op de website vind en wij helpen u graag verder.